Warning: Constant ABSPATH already defined in /data/web/virtuals/33295/virtual/www/domains/glosy.jurica.info/wp-config.php on line 27

Warning: Undefined variable $attr in /data/web/virtuals/33295/virtual/www/domains/glosy.jurica.info/wp-content/themes/simplr/functions.php on line 807
Dal jsem si test… < Glosy

Dal jsem si test…

…ne těhotenský, test osobnosti 🙂 Začínám se klonit k názoru, že je to podobné šarlatánství jako karty a astrologie… Podle Rorschachovo testu a několika dalších kritérií jsem:

Jste všestranní, důrazní a hezky živí. Takoví impulzivní čertící z krabičky. Ve většině případů dosáhnete čeho chcete. Život je pro vás velká výzva, kterou přijímáte rádi a s nadšením. Hry o vabank vám sedí. Máte mnoho zájmů, možná až moc. Jste individualista se spoustou ideálů. Máte hodně kámošů, nové vztahy navazujete lehce.

No, tak to možná, do krabičky se sice nevejdu, ale vabank (all-in) hraju často. Ovšem ono to pokračuje:

Jste rození vůdci zvyklý rozhodovat a nést odpovědnost. Ostatní vám to baští a ctí ve vás autoritu. Dokážete se zastat těch, kteří to potřebují a nechybí vám odvaha svá rozhodnutí prosazovat. Dokážete druhé motivovat, aby ze sebe vydali to nejlepší. Pozor na impulsivnost. Hoďte se trochu do klidu a nesnažte se o maximální kontrolu nad vším. Bude vám lépe.

Jasně, to jsem celý já 🙂 A teď tu O Smolíčkovi… Ale ono to mělo ještě závěr:

Jste vysloveně přátelský typ. Dělá vám dobře, když můžete být s druhými a jsou-li oni šťastní, vy také. Nikdy nezapomenete přátelům poslat alespoň pohlednici k svátku nebo z dovolené. Jste vnímaví a nic vám neujde – máte v sobě prostě takový malý radar. Nebojte se podniknout něco sami. Může to být příjemná změna.

No konečně něco, co sedlo 🙂

Akorát mám dojem, že z tohohle si vybere každý… Nebo tu má někdo dojem, že to sedí?